Stiri

Trupul fetitei care a cazut in raul Cibin, gasit dupa opt zile, la 26 de kilometri departare

1 minute necesare pentru a citi articolul

Trupul fetitei care a cazut, in 23 iunie, in raul Cibin, in municipiul Sibiu, a fost gasit, miercuri, dupa mai bine de opt zile de cautari. Corpul acesteia a fost gasit la Talmaciu, la 26 de kilometri distanta.

„Dupa mai bine de 8 zile de misiune zilnica, determinare si efort sustinut, fetita cazuta accidental in raul Cibin a fost gasita de pompierii militari”, a transmis, miercuri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu.

Potrivit sursei citate, din primele informatii reiese ca trupul copilului a fost gasit in zona localitatii Talmaciu, la 26 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia, pe malul raului Cibin.

Fetita de aproximativ cinci ani a cazut in raul Cibin, in 23 iunie, in municipiul Sibiu, zona strazii Orzului. Incidentul s-ar fi produs in timp ce fetita se juca pe malul apei, cu alti copii.

Pompierii au intervenit inca de atunci, insa apa raului era extrem de involburata si cu debit mare, din cauza ploilor din ultima perioada.

Pompierii au cautat-o in fiecare zi pe fetita, cu barci pneumatice, cu scafandri, in diferite zone din municipiul Sibiu si alte localitati.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *