Stiri

Un bărbat și-a omorât fratele cu un ciomag, la o stână din Olt. Cum s-a apărat în fața anchetatorilor

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 23 August 2023, ora 20:16

55 citiri

Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Olt miercuri, 23 august, după ce şi-a omorât fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un ciomag.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a anunţat că la o stână din satul Plăviceni a avut loc un conflict spontan, între doi fraţi, iar unul dintre ei l-a lovit pe celălalt de mai multe ori cu o bâtă şi în urma rănilor suferite victima a decedat.

”Fiind audiat, în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul G.D. a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa, arătând că, în urma unor ameninţări ale fratelui său G.M. la adresa sa, a luat un ciomag din lemn de dud şi i-a aplicat o lovitură cu acesta în zona gâtului, deşi nu a vrut să-l lovească în acel loc, ci la corp, pe spate. Victima a căzut la pământ, iar el a continuat să îl lovească, aplicându-i alte două lovituri cu acel ciomag, în zona pieptului”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor şi urmează să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.