Stiri

Unda verde pentru un nou proiect in infrastructura. CNAIR a facut anuntul final

1 minute necesare pentru a citi articolul

CNAIR a finalizat, vineri, procesul de evaluare a ofertelor depuse in cadrul procedurii de atribuire a contractului „Proiectare si Executie Largire la 4 benzi a DN 7 Baldana-Titu km 30+950 – 52+350”.

Potrivit Companiei, ofertantul desemnat castigator este Asocierea S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. – S.C. BDU MAXI CONSTRUCT S.R.L. cu o valoare de 239.026.296,02 lei fara TVA.

„Mentionam de asemenea ca asocierea declarata castigatoare a ofertat o perioada de garantie a lucrarilor de 10 ani. Procesul de semnare a contractului va putea fi initiat doar dupa expirarea perioadei de depunere a contestatiilor de 10 zile de la transmiterea comunicarilor privind rezultatul procedurii. In situatia in care vor fi inregistrate contestatii impotriva acestui rezultat al procedurii, C.N.A.I.R. S.A. va trebui sa astepte solutionarea acestora in vederea initierii procesului de semnare a contractului”, a transmis CNAIR.

Lucrarile de largire la 4 benzi se vor executa pe o lungime de 21,40 km.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *