Tenis

Emma Răducanu a dat lovitura în dragoste. Cu ce bogătan s-a cuplat sportiva britanică FOTO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 23 Mai 2023, ora 07:30

650 citiri

Emma Răducanu a dat lovitura în dragoste. Cu ce bogătan s-a cuplat sportiva britanică FOTO

Emma Răducanu a dat lovitura si in dragoste. Foto: Instagram / emmaraducanu

Emma Răducanu este o absentă notabilă pe terenurile de tenis în ultima vreme, după ce a suferit o triplă intervenție chirurgicală la mâini și la gleznă.

Jucătoarea britanică de tenis se află în recuperare și va rata atât Roland Garros cât și Wimbledon, dar a călătorit în Mexic pentru a participa la prezentarea de modă Dior 2024 Cruise.

Răducanu, care este ambasadoarea globală a Dior pentru modă și frumusețe, a împărtășit ulterior câteva momente importante din călătoria ei pe rețelele de socializare. În câteva dintre imagini au fost incluși prietenii tinerei de 20 de ani, care i-au ținut companie în timpul călătoriei.

O imagine în special a atras însă atenția fanilor tenisului. Emma Răducanu, care a fost discretă în privința detaliilor din viața personală, a fost surprinsă în cadru cu Carlo Agostinelli. Cei doi s-au privit în mod adorabil în ochii celuilalt.

Agostinelli a distribuit și el câteva imagini cu jucătoarea de tenis pe rețelele sale de socializare, în care par foarte apropiați, ceea ce a dus la conturarea unui scenariu privind o relație de dragoste între cei doi.

Carlo Agostinelli este fiul lui Mathilde Favier – șefa Dior, una dintre cele mai bogate femei din lume.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *