Tenis

Novak Djokovic, cum n-a fost văzut niciodată! Asemănarea cu Cristiano Ronaldo VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 09 Martie 2024, ora 14:14

103 citiri

Novak Djokovic este campion la tenis, dar şi fan al fotbalului. La turneul de la Indian Wells, unde speră să câştige cel de-al 41-lea său titlu de Masters 1000, Novak Djokovic a jucat un meci de fotbal pe un teren din Coachella Valley (California).

La bustul gol, numărul 1 mondial a marcat cu piciorul stâng împotriva echipei grecului Stefanos Tsitsipas, înainte de a imita celebrarea lui Cristiano Ronaldo strigând „Siuuuuuuu”.

Nu este pentru prima dată când Djokovic, renumit pentru talentele sale de imitator, îl imită e Ronaldo. La sfârşitul lunii septembrie, el a sărbătorit o frumoasă lovitură de golf la reuniunea All-Stars a Ryder Cup 2023, alături de pilotul de Formula 1 Carlos Sainz şi de foştii fotbalişti Andrei Şevcenko şi Gareth Bale.

Numărul 1 mondial îl înfruntă sâmbătă seara, pe australianul Aleksandar Vukic, în primul său meci de pe tabloul de la Indian Wells. El revine în California după o absenţă de cinci ani, din cauza faptului că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.