Tenis

”Nu a câștigat cu adevărat” Reacție realistă în cazul Simonei Halep

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 06 Martie 2024, ora 08:51

662 citiri

Fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a distribuit pe contul său de X un mesaj al lui Ahmad Nassar, directorul executiv al Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis (PTPA), cu care este de acord în ceea ce priveşte cazul româncei.

“Nedreptatea este incredibilă. Da, trebuie să se schimbe”, a comentat Mouratoglou, după ce Nassar a scris că Halep nu poat primi înapoi timpul pierdut.

“În primul rând, ne bucurăm că Simona şi-a reabilitat în sfârşit numele. Dar să ne abţinem de la a o numi o „victorie”. Nimeni nu a câştigat cu adevărat aici. Ea nu primeşte înapoi ultimul an şi jumătate. Nu primeşte punctele din clasament şi premiile în bani înapoi. Şi, culmea, TAS a decis că suspendarea Simonei s-a încheiat în iulie anul trecut… are cineva o maşină a timpului? Asta trebuie să se schimbe. Iar noi vom lucra pentru schimbare”, este mesajul lui Ahmad Nassar.

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi TAS, de reducere a suspendării de la patru ani la nouă luni.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.