Tenis

S-a aflat cât costă rochia purtată de Simona Halep la întâlnirea cu Mihai Gâdea. Puține femei și-o permit FOTO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 08 Martie 2024, ora 16:49

310 citiri

Simona Halep a rupt tăcerea la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea, în care a vorbit deschis despre cazul de dopaj în care a fost implicată.

„O seară în care mi am exprimat trăirile cu voce tare pentru prima dată. Și sper că prin emoția mea am putut să transmit mulțumirile mele tuturor celor care m-au susținut în această perioadă dificilă emoțional.

Mulțumesc Mihai că ai făcut acest lucru mai ușor”, a scris Simona Halep pe instagram.

Conform Gsp.ro, sportiva din România a făcut multe declarații, dar a și impresionat cu ținuta aleasă.

Simona Halep a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, marca Valentino, care costă 2.266 euro.

Halep a declarat că în momentul în care a aflat că a fost suspendată patru ani a fost ca şi cum “a venit un tunel în care n-am mai văzut nicio lumină”. Ea consideră că în ceea ce priveşte prezenţa substanţei interzise în suplimentul pe care l-a luat a fost vorba despre “reglijenţă din partea echipei” şi “ghinion”.

Ea a menţionat că Patrick Mouratoglou şi-a asumat responsabilitatea încă din octombrie 2022. La acuzaţia privind paşaportul biologic, bazată pe o probă de sânge din septembrie 2022, Halep s-a declarat şocată de faptul că s-a văzut că laboratorul din Bucureşti nu a respectat regulile.

“Dezamăgirea este enormă, însă eu sunt o persoană care nu se răzbună. Emoţional eşti complet distrus. Nu simt nici ură, nici înverşunare”, a mai spus ea.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.