Tenis

”Să profităm de acest moment”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Luni, 11 Martie 2024, ora 20:06

128 citiri

Simona Halep a mulţumit ambasadei SUA pentru sprijinul acordat în vederea plecării în timp util la Miami Open şi i-a îndemnat pe români să sprijine Programul Visa Waiver.

Halep a plecat luni dimineaţă la Miami, alături de mama sa Tania, de un fizioterapeut şi un sparring partner.

Turneul de la Miami va fi primul pentru Halep după ce a absentat din circuit din august 2022.

„Mulţumesc @usembassybucharest pentru sprijinul prompt, astfel încât echipa mea împreună cu mine să putem călători la timp în Statele Unite pentru Turneul #MiamiOpen Tennis 2024.

Dragii mei români, un pas însemnat pentru România este ocazia de aderare la Programul Visa Waiver (VWP), care necesită un procent mare de aprobare a vizelor. Peste 300.000 de români cu vize americane anterioare au puterea de a influenţa acest rezultat. Să profităm de acest moment până în 30 septembrie 2024.

Reînnoiţi-vă viza pentru SUA – acum se poate reînnoi prin poştă, fără necesitatea unui interviu. Fiecare reînnoire aduce o contribuţie semnificativă în aderarea la acest program, care facilitează călătoriile. Împreună, putem trece acest prag.

Acţiunea voastră de azi facilitează călătoriile zilei de mâine”, a scris Halep pe Instagram.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.