Tenis

„Sorana Cîrstea plângea pe bordura parcării!” Românca la un pas de a ajunge în arestul poliției americane

1 minute necesare pentru a citi articolul

Joi, 07 Septembrie 2023, ora 06:04

207 citiri

„Sorana Cîrstea plângea pe bordura parcării!” Românca la un pas de a ajunge în arestul poliției americane

Sorana Cirstea FOTO facebook

Sorana Cîrstea a încheiat turneul de la US Open, unde a fost eliminată în sferturile de finală de cehoaica Karolina Muchova.

Sorana a mărturisit că are amintiri minunate din America, dar primul ei antrenor, Ion Geantă a povestit un episod petrecut acum 18 ani, la Miami, când Sorana a fost la un pas de a ajunge în arestul poliției.

„Împrumutasem mașina de la un avocat român care avea pe geam semnul care indica «pasager cu dizabilități». Am mers la cumpărături și nu găseam loc de parcare și, cu senzația că acel badge, abțibild, ne poate facilita parcarea mașinii într-un loc special destinat celor cu nevoi medicale, am garat mașina într-un asemenea spațiu”, a afirmat acesta conform prosport.ro.

„Obsevați pe camerele video că am parcat pe un loc al celor cu dizabilități, supervizorii hipermarketului au chemat Poliția după ce au văzut că eu și Sorana nu avem probleme de sănătate. Poliția ne amenința cu arestarea iar Sorana a izbucnit în plans. Te duceau la secție unde te țineau în arest până a doua zi când delegau un avocat din oficiu. Dați-mi o amendă, uitați-vă la copilă. Nu are nicio vină pentru greșeala mea! Joacă mâine tenis, pentru asta suntem aici”, a rememorat Geantă disperarea Soranei, care avea 15 ani, la acea dată.

„Noroc că l-am sunat pe avocatul de la care am împrumutat mașina. A venit imediat, a negociat și a tratat, pe lege, cu poliția și ne-a scăpat să nu fim, eu și Sorana, arestați. Am plătit amenda, cred că 350 sau 400 de dolari”, a mai povestit antrenorul, episodul în care el și Sorana au scăpat de detenția limitată cauzată de parcarea mașinii într-un loc nepermis.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.