Vacanta

”O solicitare constantă și complicată”

2 minute necesare pentru a citi articolul

Duminica, 10 Martie 2024, ora 04:20

120 citiri

Pretențiile nebune pe care le au cei bogați în vacanțe: "O solicitare constantă și complicată"

Imagine dintr-o destinație de vacanță exotică FOTO Pixabay

Un agent de turism care se ocupă de vacanțe pentru persoanele bogate a relatat care sunt lucrurile ridicole pe care clienții săi le-au cerut.

Chiar dacă lista sa de clienți nu este formată exclusiv din celebrități, aceasta este plină de persoane cu „venituri mari,” care au „cerințe pline de pretenții” și care știu că „majoritatea lucrurilor sunt disponibile la un preț,” a recunoscut Rob DelliBovi, care a spus că ocupația sa poate fi atât „strălucitoare,” cât și „încântătoare.”

Agentul de călătorii face mai mult decât să rezerve zboruri și hoteluri. El lucrează pentru a se asigura că fiecare cerere nebună a clienților săi este îndeplinită imediat pentru a garanta o experiență de elită.

Un câine de mărime medie să fie pregătit și să dea din coadă

De exemplu, un fost client obișnuia să solicite ca un „câine de mărime medie” să fie pregătit și să dea din coadă în fiecare cameră de hotel pe care o închiria.

În timp ce era o „chestie distractivă, inofensivă” să îi permită tipului să se joace cu un câine timp de două ore, era o solicitare constantă și complicată. Uneori, acest lucru ar putea însemna oferirea unei taxe membrilor personalului hotelului care sunt proprietari de câini pentru a împrumuta un cățel pentru un timp.

DelliBovi a fost, de asemenea, rugat să „creeze o masă pentru brânză lungă de trei picioare” și să separe M&M-urile pe culori – o solicitare obișnuită din partea muzicienilor.

„Unii ar putea susține că o fac pentru a ne deranja.”

La fiecare destinație lenjerie de corp nouă, șosete și cămăși

Un alt client „nu vrea să își împacheteze hainele” și solicită „să aibă pregătite pentru ei la fiecare destinație lenjerie de corp nouă, șosete și cămăși și tot restul”.

„Haine noi sunt cumpărate în fiecare oraș”, a declarat DelliBovi pentru CNN.

O solicitare obișnuită pe care o primește DelliBovi este legată de anumite tipuri de apă îmbuteliată.

„Fiecare are propriul său tip de sticlă de apă, lucru care este cu adevărat amuzant”, a spus DelliBovi. „Pentru mine, nu există nicio diferență între toate sticlele de apă, dar ce știu eu?”

Oaspeții sunt, de asemenea, foarte specifici în ceea ce privește temperatura – având preferințe pentru tot, de la atmosfera camerei până la temperatura apei din baie.

Dar unele solicitări sunt prea mult pentru agenții de turism să le îndeplinească, deoarece unii clienți „abuzează” de servicii.

DelliBovi a recunoscut că i se cer „multe lucruri ilegale”, deși nu specifică exact despre ce este vorba – dar nu trece peste acea linie, indiferent cât de mare este salariul.

„Sunt doar prea speriat să mă implic în astfel de lucruri”, a spus el.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.