Vedete

Diana Șucu, acuzată că a fugit de acasă cu bijuterii și bunuri în valoare de 200.000 de dolari! Cu ce miliardar celebru a mai trăit

3 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 21:56

913 citiri

Diana Șucu, fostă Lăscărescu, este soția omului de afaceri care de anul acesta este și acționar la Rapid.

În vârstă de 49 de ani, fosta prezentatoare a știrilor TVR este și mama a doi copii pe care îi are cu proprietarul Mobexpert: Dan Matei -16 ani și Andrei Cristian – 14 ani.

Înainte de a fi cu Șucu, care a divorțat de prima soție și s-a însurat cu ea, Diana a trăit o intensă poveste de dragoste cu un alt miliardar celebru.

S-a întâmplat între 2003 și 2005, când Diana Șucu a fost iubita lui Peter Imre, cel care a cerut-o de soție pe o plajă exotică.

S-au despărțit după doi ani

Actuala doamnă Șucu n-a mai ajuns la altar pentru că s-a despărțit de Imre chiar în anul în care trebuia să aibă loc nunta, 2005, iar presa vremii a relatat că de vină ar fi fost gelozia excesivă a acestuia, pe care frumoasa prezentatoare n-a mai suportat-o. „Diana e o fată minunată, cu care am trăit doi ani superbi. Vinovat de despărțire sunt doar eu. Cine va trăi cu ea va fi cel mai norocos bărbat din lume. E un miracol“, spunea Imre, în Revista Vip la puțin timp după despărțire, încercând să facă abstracție că imediat după ce relația lor s-a terminat, fosta iubită a plecat în vacanță cu actualul ei soț, Dan Șucu, alături de care a rămas până în prezent.

„4 august 2005 este ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă. Practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!’, scria Diana Șucu, în anul 2021, pe Instagram.

Peter Imre, om de afaceri cu o avere uriașă, a murit anul acesta, în luna iulie, la 60 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. La un an după despărțirea de Diana, el s-a însurat cu Maria Meleșcanu, fiica lui Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe în mai multe mandate.

Fusese măritată la 20 de ani

Înainte de a fi în relația cu Peter Imre, Diana Lăscărescu a fost căsătorită cu Cezar Lăscărescu. Ea l-a cunoscut pe primul său soț în 1990, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit, când ea nu împlinise 20 de ani.

Mariajul a durat până în 1999, când Cezar Lăscărescu, între timp decedat, a depus o plângere la Poliţie, în care o acuza pe Diana că în timp ce el era plecat în provincie aceasta a plecat din vila din Snagov, unde locuiau, cu mai multe obiecte de valoare: bijuterii vechi de familie, pietre preţioase, ceasuri din aur, platină şi aur alb, tablouri foarte valoroase semnate de pictori celebri şi blănuri, în valoare de aproximativ 200.000 de dolari.

Conform eva.ro, Diana a motivat atunci că a dorit să se asigure că nu va rămâne pe drumuri după ce va divorţa. Cezar Lăscărescu şi-a retras plângerea şi, mai mult, a renunţat şi la obiectele moştenite de familia lui, chiar înaintea divorţului pronunţat în 2001. Diana a devenit proprietara mai multor terenuri din Snagov, dar şi a unui apartament în centrul Capitalei, pe care a fost de acord să i-l lase în folosinţă fostului soț pe timpul vieţii.

De când l-a cunoscut pe Dan Șucu, alături de care este de 17 ani, Diana a înflorit. A renunțat la cariera de televiziune și s-a ocupat de familie și de o fundație. Absolventă de Drept și un un master la Colegiul Național de Apărare, actuala doamnă Șucu se declară îndrăgostită de soțul ei și acum. „Eu cred că în inconștientul fiecărei femei se află o Prințesă gata să se ofere total atunci când întâlnește un bărbat care îi întruchipează arhetipul masculin și de care se îndrăgostește. Prințul meu a intrat în viața mea în urmă cu 17 ani’, a spus Diana Șucu, conform libertateapentrufemei.ro.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *