Vedete

”Ea era Miss în liceu”. Cât de mult a suferit Tudor Chirilă

2 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 09:51

485 citiri

Decesul lui Alexandru Arșinel, la 83 de ani, a readus în atenția opiniei publice povestea de dragoste între fiul marelui actor, Bogdan, și cunoscuta prezentatoare Andreea Esca, între ei intervenind la un moment dat și cunoscutul Tudor Chirilă, totul întâmplându-se în adolescența celor trei.

“Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului.

Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol.

Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară.

S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, relatat Andreea Esca în urmă cu câțiva ani, potrivit libertatea.ro.

”Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu (n.r.: Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a povestit ulterior regretatul Alexandru Arșinel.

Interesant e și faptul că artistul Tudor Chirilă, care învăța la aceeași unitate școlară, Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” din București, a remarcat-o și el pe Andreea Esca, pe care a admirat-o în secret.

”Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta.

Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…’, a spus Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio chiar cu Andreea Esca.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *