Vedete

”Vă promit că nu e capăt de drum”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 13:23

238 citiri

Prezentatorul Dan Negru a anunțat că nu va prezenta emisiunea de Revelion 2023 la Kanal D și că ia o pauză, asta după 22 de ani consecutivi în care a fost gazda programului special difuzat în noaptea dintre ani.

Dan Negru a explicat, într-o postare pe Facebook, că vrea să ia o pauză, însă a promis fanilor că ”nu este capăt de drum”.

”Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.

Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar!

Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”, a transmis Dan Negru.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *